Miķeļdiena skolā

           Rudens ražas svētki skolā tika atzīmēti 27. septembrī ar augļu, dārzeņu izstādi un Miķeļdienas tirgu. Vairāk kā 20 skolēni atbalstīja un kopā ar vecākiem izveidoja interesantu augļu un dārzeņu veidojumu izstādi.

  1. klases skolēni bija izveidojuši šādas kompozīcijas: Krišjānis – ‘’Kastaņu vīriņu’’, Vanesa – ‘’Lapu kaķi’’, Keita – ‘’Tomātvīru’’.
  2. klases skolēni Elisa Viktoria bija izveidojusi kompozīciju ‘’Peļuks Piks apēd sieru’’, Miks – ‘’Gurķmobili’’ un ‘’Roni’’, Gusts – ‘’Kartupeļu pistoli’’, Patrīcija – ‘’Rudens trauku’’. 4.klases skolēni – Ance – ‘’Vīnogu ezīti’’, Kristīne ‘’Mikrofonvīriņu’’, Elza Monta – ‘’Miķeļdienas odzīti’’, Alise Madara – ‘’Ķirbju čūsku’’, ‘’Mežu’’, Izabella – ‘’Zīļu uzbrukumu’’, Ralfs – ‘’Krēslu vīrs’’, Lelde – ‘’Miss un Misters pingvīni’’. 6.klases skolniece Sabīne izveidoja kompozīciju ‘’Visu redzošais gliemezis’’.

        Uz izstādi daži skolēni bija atnesuši pašas dabas interesantus veidojumus.

        Katrs atsaucīgais skolēns tirgus dienā saņēma pateicību par izveidoto kompozīciju.

        Piektdienas pēcpusdienā skolas 1. stāva koridors pārvērtās par tirgu. 26 tirgotāji piedāvāja savu pašdarināto preci. Jautras mūzikas fonā tirgotāji tirgoja, un pircēji iegādājās kāroto našķi. Tirgus noslēgumā visi bija apmierināti, jo bija pietiekoši daudz pircēju, kuri aktīvi atbalstīja jaunos pārdevējus.

Paldies visiem pasākuma atbalstītājiem un līdz nākošajiem svētkiem!

Pasākuma organizatore skolotāja Ligita Mateviča.