Eko skolu apbalvošanas ceremonija Rīgā 16.09.2019.

“Zaļais karogs” jau vienpadsmito reizi.

 

     2018./2019. mācību gadā mūsu skola, realizējot Latvijas Ekoskolu programmu, strādāja pie tēmas Transports. Visa mācību gada garumā skolēni kopā ar skolotājiem un skolas tehniskajiem darbiniekiem piedalījās dažādās aktivitātēs un pasākumos, lai veicinātu izpratni par veselīgu, dabai draudzīgu  dzīvesveidu gada tēmas ietvaros.

      1. septembra pasākums, rudens pārgājiens, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, ražotņu, muzeju apmeklējumi, ikdienas darbs klašu stundās, pētot transporta ietekmi uz cilvēkiem un vidi, Eko gada noslēguma pasākums “Citāds Zaļais Kompass”- dažas no aktivitātēm, kuras tika realizētas visa gada garumā. Visu kopējais darbs jau vienpadsmito reizi tika novērtēts ar Eko skolu programmas augstāko atzinību- Zaļo karogu. Tā pasniegšanas ceremonija notika 2019. gada 16. septembrī Nacionālajā bibliotēkā. Uz to kopā ar skolotāju Ilze Bloku devās 9. klases skolēni Kaspars Lindemanis, Samanta Bērziņa un 6. klases skolniece Railija Līva Karpikoviča.

Lai šis augstais novērtējums, kas par iepriekšējā mācību gadā paveikto piešķirts  2019./2020. mācību gadam, ir kā labs stimuls jaunām idejām un darbiem!

Skolotāja Ilze Bloka